Hlavná stránka > Hydina > Kuracie mäso

Biele mäso Čierna perla

  autor   5142x

Suroviny:
600g kuracieho mäsa
200g sušených sliviek
2 cibule
2 lyžice olivového oleja
lyžička soli a červenej papriky
1/2 lyžice cukru
korenie
chilli a mletá škorica.


Postup:
Slivky namočíme na 2 hodiny do vody a potom odkôstkujeme. Mäso nakrájame na malé kúsky a osolíme, okoreníme a opečieme na oleji. Pridáme cibuľu nakrájanú na kocky a prekrojené slivky, ostatné korenie a cukor. Zmes dodusíme. Podávame so zemiakmi alebo s ryžou a zdobíme kolieskami póru alebo citróna.

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced 600g kuracieho mäsa
200g sušených sliviek
2 cibule
2 lyžice olivového oleja
lyžička soli a červenej papriky
1/2 lyžice cukru
korenie
chilli a mletá škorica.
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 2.3/5 ( 19 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.