Hlavná stránka > Hydina > Kuracie mäso

Baklažány plnené kuracím mäsom

  autor   3810x

Suroviny:
2 baklažány
1 paradajka
štvrťka pečeného kurčaťa
30g cibule
sekaná petržlenová vňať
soľ
čierne korenie
olej.


Postup:
Umyté baklažány pozdĺž rozkrojíme a varíme asi 10 minút v slanej vode. Po vybratí dužinu vydlabeme a časť jemne posekáme. Na panvici rozpálime olej, speníme nadrobno nakrájanú cibuľku, pridáme mleté kuracie mäso, nasekanú dužinu baklažánu, soľ, čierne korenie a dusíme. Touto zmesou naplníme baklažány, vložíme na zapekaciu misku a pečieme v mierne nahriatej rúre. Pred podávaním posypeme sekanou petržlenovou vňaťou.

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced 2 baklažány
1 paradajka
štvrťka pečeného kurčaťa
30g cibule
sekaná petržlenová vňať
soľ
čierne korenie
olej.
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 1.7/5 ( 15 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.