Hlavná stránka > Hydina > Kuracie mäso

Arabské kurča

  autor   7501x

Suroviny:
300 g kuracích pŕs
2 cibule
4 strúčiky cesnaku
1 polievková lyžica horčice
1 téglik kyslej smotany
oregano alebo bazalka
soľ


Postup:
Na rozpálenom oleji opražíme nadrobno nasekanú cibuľku do zlatista. Pridáme kuracie prsia pokrájané na rezance alebo horčicou a zalejeme kyslou smotanou. Posypeme oreganom alebo bazalkou a znovu opražíme. Na záver pridáme zvyšné dva nasekané surové strúčiky cesnaku. Podávame s ryžou, opečeným pečivom, alebo bielym chlebom.

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced 300 g kuracích pŕs
2 cibule
4 strúčiky cesnaku
1 polievková lyžica horčice
1 téglik kyslej smotany
oregano alebo bazalka
soľ
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 2.3/5 ( 26 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.