Hlavná stránka > Rybie pokrmy > Z rôznych druhov mäsa

Africký sumec so sezamovými semienkami

  autor   4288x

Suroviny:
Pre 4 osoby potrebujeme:
1kg filé afrického sumca
1 citrón
soľ
10dkg masla
múku
3-4 vajíčka
10 dkg sezamových semienok


Postup:
Filé osolíme, pokvapkáme citrónovou šťavou a necháme pol hodinu odležať. Medzitým na teflónovej panvici dozlatista opečieme sezamové semienka. Filé obalíme v múke, v rozšľahaných vajíčkach a sezamových semienkach. Necháme odležať ďalšiu polhodinu. Maslo roztopíme, polovicu vlejeme na pekáč, opatrne vložíme rybu a polejeme druhou polovicou roztopeného masla. V stredne vyhriatej rúre pečieme 20-25 minút.
Filé je najchutnejšie, ak sa servíruje s gréckym šalátom.


Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced Pre 4 osoby potrebujeme:
1kg filé afrického sumca
1 citrón
soľ
10dkg masla
múku
3-4 vajíčka
10 dkg sezamových semienok
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 1.8/5 ( 27 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.